6 Juli - Ullared och Kommersen

Vi har varit på Gekås idag tillsammans med halva Sverige. Jag har blåmärken över hela kroppen efter dagens shopping. Galna tanter med kundvagnar borde förbjudas! Det tog oss en halv timme att hitta parkering (längst bort) och det gick knappt att ta sig fram i byggnaden. Kanal 5 håller tydligen på att göra en reality serie där... Det kryllade av kameror och människor som gjorde sitt yttersta för att undvika dem. Det var hysteri!
Det var en liten varning till alla er som hade tänkt åka dit under semester tider - Undvik turistmål nummer 1 Gekås Ullared.

Vi gjorde några små fynd. Bland annat fick vi tag i tre svarta ramar som skall upp i vardagsrummet, ur söta sommarservetter med blommor och lite hårinpackningar mm. Väl hemma unnade vi oss mat från Lerkilsbaren, kebab tallrik respektive kebab pizza. Oliver fick två mackor och han smaskade på dem i över en timma.

Igår var vi på kommersen och sålde skräp. Skräp för oss då vill säga, allt möjligt som har bott i vårt lilla förråd sedan vi flyttade hit. Det var dags att rensa kände vi, by the way, nu kan man gå in i förrådet (!). Häftigt.
Vi sålde cirka hälften av sakerna och förtjänsten blev överförväntan. Oliver skötte sig exemplariskt, det var faktiskt riktigt kul att stå där! Jag fyndade lite också, ytterligare ett M.I.G spel, ett par sockersöta örhängen och en pocket bok (20kr). Jag skall absolut dit igen, såväl för att sälja som för att fynda. Det fullkomligt kryllar av "vill ha" saker och det är nästan för billigt för att vara sant.


Dags att städa upp innan Oliver vaknar!

/Maria


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0