Adventskalender i annorlunda form.

Jag följer tv-kalendern slaviskt! Det är väl i och för sig främst Olivers förtjänst, men det ändrar inte det faktum att jag gör det. Det finns en bloggerska som skriver en deckargåta och har en ny snutt av historien varje dag (en mer vuxen kalender, tackar vet jag för grisar på hotell men det kan vara lite kul att behöva använda hjärnan ibland.)

Hennes blogg hittar ni här:
Smurvelmurvelsmurfen

Lycka till att lösa gåtan!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Låter intressant. Dessvärre är min T inte ett dugg intresserad av att plugga på någon högre nivå... Jag kan inte förstå det, men han har väl inte direkt något läshuvud, så det är väl ganska logiskt att han känner så. Ska du läsa kurser till hösten? Ska du inte vara mammaledig då?



Jag har funderat på att läsa fristående kurser också, men för att läsa t.ex. mattekurser verkar det som att jag behöver ha läst Kemi A och Fysik B (och det har jag inte). Däremot är dessa undantagna när man söker in till exampelvis matematikerprogrammet - då behövs "bara" matte E.



Och sedan så känns det så "ovärt" (för att använda ungdomsspråk) att slösa csn-veckor och tid på att läsa random kurser om man sedan inte ens kan använda dem till något. Det kan man kanske oftast, tillgodogöra sig dem i en kandidatexamen eller liknande. Men om jag börjar på hösten och sedan kommer på vilket program jag vill in på och det t.ex. bara startar på höstarna (något av programmen jag tittat på startar t.o.m. bara vartannat år), då måste jag ju fortsätta läsa fristående kurser fram tills dess. Och har jag läst kurser som är en del av programmet jag sedan väljer, då kommer jag ju i ofas med de andra i klassen och måste läsa något annat när de sedan läser de kurserna. Det blir ju bara skitkrångligt alltihop... Känns det som. Men det kanske det inte är. Åh jag vet inte...

2010-12-09 @ 23:41:45
URL: http://mammacaruso.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jag tycker julkalendern är riktigt bra i år. Var längesen den var det. Jag har tittat på vartenda avsnitt och längtar till nästa avsnitt. Hoppas att alla julkalendrar framöver blir bättre än de varit de senaste åren.

2010-12-13 @ 09:37:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0