Ego.

Klockan är halv tolv och jag har inte ens tittat i min bok. Det är enbart för att jag vet att arbetet skall vara inne på söndag och söndag är inte idag. Men T ska jobba i morgon och på söndag är det farsdag. Min hjärna verkar att inte förstå det. Det är helt otroligt. Jag måste bli bättre på att tvinga mig själv att göra saker i tid. Nu tar jag tag i det. Nu.

Kommentarer
Postat av: en kärlekssaga; unga föräldrar.

Men har han är väl bara två år också?=) Thindra är väldigt duktig i talet men hon kan ju vara helt normal på andra punkter, hon är ganska klumpig när man är ute med att ramla ofta och så. Det är ju normalt för ålder liksom, det finns ju de barnen som kan springa hur mycket som helst. Alla barn är olika och lär sig i olika takt=)

2010-11-12 @ 12:00:05
URL: http://enkarlekssaga.blogg.se/
Postat av: Linnea

Sorry, jag hittade det! ;)



Du menar att det kunde vara bra att ta tag i saker i tid alltså? Jo, tack... Klockan är nästan två och jag har inte riktigt kommit igång än. Men jag SKA! Snart...

2010-11-12 @ 13:55:13
URL: http://mammacaruso.blogg.se/
Postat av: Linnea

Just det... Nej, det är knappast första gången en sådan sak händer mig - därav rubriken. Nu har jag fått en ny tid och ett "jag beklagar att du inte fick gjort din muntliga uppgift", men ingen förklaring.

2010-11-12 @ 14:02:41
URL: http://mammacaruso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0