SD:s most wanted list

Gud. Jag är på fullaste allvar med på listan som har läckt ut från SD! Jag framstår som en galen invandrar hatare och riskerar nu hat och förföljelse... ??
Jag som avskyr Sverigedemokraterna! Det är nästan ironiskt. Jag ville enbart ha information till ett arbete. Mycket offrar man för skolan, men om jag kunde göra det arbetet ogjort skulle jag gärna gjort det nu...

Kan ni fatta det här?

Jag är alldeles skärrad. Vad ska mina grannar tro om mig. Herregud. Det här känns overkligt.

Kommentarer
Postat av: Linnea

Vaaa?!! Det här har jag inte hört talas om, måste kolla upp det på stört! Annars får du gärna förklara närmare. Det här låter ju inte så värst bra... :S

2010-09-21 @ 20:00:34
URL: http://mammacaruso.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jag hittar inte själva listan, men jag hittar däremot många ställen där det står att detta inte är deras medlemsregister utan bara en lista över personer som beställt material och liknande och de skriver att det kan vara t.ex. studenter, journalister och alla möjliga människor. Så snart vet nog de flesta om att du inte är någon sverigedemokrat ;)

2010-09-21 @ 21:33:26
URL: http://mammacaruso.blogg.se/
Postat av: Linnea

Usch! Ja jag förstår att folk kan uppfatta detta som att du är SD-anhängare, speciellt om de inte har läst allt som skrivits om detta. Och nej, de får inte spara dina personuppgifter. I så fall måste de informera om det vid beställningen, och du måste godkänna villkoren.

2010-09-21 @ 22:15:50
URL: http://mammacaruso.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jaha, så jag kan lika gärna gå och lägga mig menar du? Tråkigt! Men jag måste ju se det ändå....

2010-09-21 @ 23:12:31
URL: http://mammacaruso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0