Dags för månadens andra pencilinkur! Kul...

2010-06-30 @ 16:03:25 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!

Dags för månadens andra pencilinkur! Kul. läkaren hälsade mig välkommen tillbaka och undrade om jag hade läkarbesök som sommar jobb. För er som inte vet det hade jag bihåleinflammation för två-en vecka sedan och nu har jag blivit biten av en fästing och får därför medicin igen. Det är nästan komiskt om jag får säga det själv. Jag hann vara utan pencilinet i fyra dagar! Det här är absolut nytt rekord.


Vad är knepet ?! - CHILL(I) !?

2010-06-30 @ 13:07:54 Lämna gärna en kommentar!

Tittade in lite snabbt på Expressens hemsida och möttes av rubriken "Chilli tar bort magfettet". I artikeln står också följande "Du känner säkert till att chili sätter fart på din förbränning". Nix, det visste jag verkligen inte!. Enligt en ny studie, tar det främst bort fettet på magen. Är det bara jag som undrar om det kanske var så att deltagarna i testet inte åt på 14 dagar och gjorde femtio situps per dag? Sen undrar jag förstås varför inte alla Indier är jätte smala i så fall, jag menar allt de äter är väl chilli och ris? Knäpp artikel, fast jag kommer äta chilli för säkerhets skull, jag menar det skulle ju kunna vara sant...

Källa: http://www.expressen.se/halsa/1.2046305/chili-tar-bort-magfettet

Beck - Levande begravd

2010-06-30 @ 12:02:54 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!


Filmen var mycket bra, men skilde sig mycket från de andra filmerna, det var en riktig skräckfilm (jag såg bara halva, var tvungen att blunda rätt mycket för att undvika en hjärtattack;). Det var några roliga scener också, självklart var det Gunvald som hade humorn i sin hand. Jag rekommenderar filmen varmt! Tobias är helt frälst, han tjatar fortfarande om den lysande filmen!

 


Äventyret Oliver sent kommer glömma - Liseberg

2010-06-30 @ 11:51:42 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!


Vi gav oss av till Liseberg igår, Oliver var alldeles salig och skulle åka precis allt. När vi kom in var Oliver helt tagen av omgivningen, han stirrade på alla människor och klappade händer åt alla musiker vi passerade. Vi började med att jag och Oliver åkte ponnykarusellen, han satt på en häst som åkte upp och ner, han verkade inte vidare road, men han höll i sig riktigt bra själv och var helt koncentrerad. Det var först när vi skulle gå av som jag märkte att han var förtjust, ni förstår att han vägrade släppa hästen och var riktigt arg på den för att den hade slutat röra sig. Jag fick dra loss honom och springa ut, varpå han och t fick ställa sig i kö igen. När Oliver satt på hästen igen var han minst lika arg för att den inte rörde sig, han slog på den, gnällde och stirrade surt på t och tyckte att jag skulle komma på (som om det skulle hjälpa). När karusellen till slut började snurra var han otroligt nöjd. Vid avstigningen fick T dra loss honom och vi rusade bort till farfarsbilar. Oliver var väldigt duktig, han styrde, snurrade och log nöjt när bilden svängde. När vi hade gått av försökte han ta sig in i bilen igen, utan framgång. T och Oliver åkte kaninresan, Oliver pekade på alla kaniner och sa formellt "dä", varpå pappa sa "ja där är det kaniner har du sett", när de kom av berättade t att det hade varit mängder av kaniner då började oliver peka vilt omkring sig och skrek "dä" i högansky. Vi vandrade vidare till burgerking och åt för att sedan bege oss hemåt. Oliver ville absolut åka spinrock, han pekade, tittade på mig, nickade och sprang mot kön, jag försökte förklara att han var för kort, vilket inte direkt gav någon förståelse. Oliver hade på sig sina öron från att vi kom dit tills han somnade hemma, de skulle absolut inte av.
Oliver höll sig stenhårt fast och var nästan arg för att t skulle hålla i honom.Ser ni hur duktigt han håller i ratten?Oliver gick runt på burgerking och åt, ibland vände han sig om och pekade viktigt mot människorna som skrek i spinrock.Oliver slängde allt skräp, efteråt klappade vi händerna.

Är i göteborg och har lite kvalitets tid m...

2010-06-29 @ 15:27:38 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!

sp_a0101 (MMS)

Är i göteborg och har lite kvalitets tid med t. Väldigt mysigt! Ska på bio klockan fyra. Min snälla mamma ska hämta oliver och passa sötingen några timmar. Vilket väder! Underbar dag!


JAG VANN och förlorade.

2010-06-29 @ 11:25:52 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!

Yes, thats right! För första gången i mitt liv vann jag på bingolotto. 50 kronor är nu mina! Yay.

För att dra bingo storyn lite kort, det ringer en försäljare till mig, tro mig jag brukar inte lyssna, men han var trevlig och sa att jag skulle få två sverigelotter och en bingolott helt gratis. Jag tyckte det verkade bra och tackade ja, en vecka senare ligger det sex lotter i vår brevlåda, två lotter till tre program, och en räkning. Jaha tänker jag, jag behåller lotterna och hoppades att mina gratis lotter skulle komma så fort jag hade betalt de andra. En vecka senare öser ytterligare sex lotter in, inga gratis lotter där inte, tillslut får jag mina gratis lotter (utan vinst) och känner mig nöjd, jag får även en lapp där det tydligt står att de som inte har beställt sommarlotter inte får dem och jag skjuter därför upp att säga upp dem eftersom det inte är någon stress. En vecka senare ligger det ca 16 lotter i min låda, för HELA sommarsäsongen, jag är rätt nyfiken på när jag "beställde" dem! Kanske var det när jag sa att jag ville ha gratis lotter? Nu är det avbeställt iaf och hösten blir lott-fri!

50 kronor i vinst täcker inte mycket av mina utgifter till bingolotto, men man skall vara glad för det lilla!
Denna Lotta hon bara ler, ler och ler! Jag har funderat på om hon tänker: "hähä, vi e snabbare än dig, du blir aldrig av med oss, vi skickar fler innan du hinner blinka, hähä"


Het och bartender

2010-06-29 @ 11:09:06 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!
Jag gick upp lite halvt vaken för några timmar sedan, steg ut på altanen och möttes av värmen. Det är hett, inte direkt ett vanligt förekommande fenomen på den här sidan jorden! Nu sitter jag och njuter i skuggan och funderar på att sträcka upp handen i luften för att bartendern skall ge mig en annanasjuice, inga bartendrar här dock, fy skam. Men jag njuter, fantastiskt väder, känns nästan lite surt att vi ska på bio i kväll. Fast jag ser verkligen framemot att se nya Beck och lite kan man väl offra för det!


Smarholmen

2010-06-28 @ 18:58:09 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!Oliver har tagit sitt första dopp för säsongen, riktigt modigt! (Jag undvek vatten ovan knäna.)
Det var inte mycket folk på stranden, väldigt lungt och skönt.


Äter lyx-macka hos mormor!

2010-06-28 @ 12:28:22 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!

sp_a0100 (MMS)

Äter lyx-macka hos mormor!


Om jag skall spela bingolotto i sommar?

2010-06-28 @ 12:14:01 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!Det känns som att jag är illa tvungen!


Bikini vs halsband?

2010-06-27 @ 19:51:28 Skönhet ♥ Lämna gärna en kommentar!
Race med liten vagn i vardagsbestyren

2010-06-27 @ 15:51:34 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!

Handling på Willys var dagens mål och det genomfördes galant. Fast vi skulle behöva en större frys.Vi var en sväng på ÖB också och lyckades hitta ett par sandaler åt Oliver. Till på köpet fick Oliver en blå dockvagn som han "raceade" med bland oskyldiga tanter! Han är/var överförtjust.Drömmen från Nivea

2010-06-27 @ 11:40:14 Skönhet ♥ Lämna gärna en kommentar!Kvällskitet som gör huden strålande! Rekommenderar produkterna varmt. Jag hade turen att komma över dem helt gratis, men det lär bli en kostsam påfyllning nu när jag har vant mig vid lyxen!


Fina saker från farmors gömmor.

2010-06-27 @ 11:28:18 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!


Två klassiska dukar som passade utmärkt med resterande inredning (ultimat mix av gammalt och nytt) och en väldigt fin staty som verkligen gjorde sitt i bokhyllan. Även en del barnböcker följde med hem, främst till Oliver, men även äldre pixiböcker (en dröm för mig som samlar!).


Dagens

2010-06-26 @ 20:53:24 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!

Oliver och Tobias har varit på ett eget äventyr idag, närmare bestämt hälsat på T:s föräldrar. Det ser ut som om de har haft det riktigt härligt, badat pool och ätit glass!Under tiden T försökte tända grillen vattnade Oliver blommorna.Det brann så mycket att jag och O tog skydd på kullen.Grillmästaren Tobias!Nu har han stekt (!) klart köttet på spisen, grillen vägrade fungera för honom. Han kämpade tappert!

 


Midsommar

2010-06-25 @ 21:35:55 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!


Glad midsommar!! Vi befinner oss nu i bile...

2010-06-25 @ 13:39:33 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!

Glad midsommar!! Vi befinner oss nu i bilen påväg till farmor, undra jag om midsommarstången står redo eller ej... Hoppas att vi får chans att vara med och klä den, extra mysigt! Hörs sedan - Maria.


Korsord är bland det roligaste som finns n...

2010-06-25 @ 12:13:24 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!

sp_a0099 (MMS)

Korsord är bland det roligaste som finns när det går bra och bland det mest irriterande som finns när det går dåligt... Jag är irriterad.


Åker buss 731 - nostalgi! Det var nog två ...

2010-06-24 @ 12:47:11 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!

Åker buss 731 - nostalgi! Det var nog två årsedan sist.


På med hårdhandskarna!

2010-06-24 @ 11:42:41 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!
Snart bär det av hem till farmor och farfar, jag ska hjälpa farmor att flytta saker ifrån ett rum till ett garage. Flyttgubbe skulle man kunna kalla mig, fast jag får verken bära coola kläder (om dom nu är det, tveksamt) eller köra lastbil, fejkad flyttgubbe är nog en mer korrekt benämning.


Drömhus för 1 250 000!

2010-06-23 @ 11:36:25 Inredning ♥ Lämna gärna en kommentar!

Jag hittade mitt drömhus igår! Jag är fortfarande förälskad, burspråk som man kan sitta och läsa i,kamin både inne och ute, 6 rum och kök. Huset var fint gammaldags (50/60-tal) med en lång trappa upp till övervåningen där taket inte var rakt utan sådär ojämt som jag bara älskar.

Vardagsrummet på nedervåningen:Vardagsrummet på övervåningen.


Men så ligger det i Veddige (dock bara 20 min från kba) mellan "motorvägen" och tågbanan... Great.

Det blir inget köp för vår del, för långt bort och för mycket i trafiken. Jag vill dock ha exakt ett sådant här hus vilket gör det svårt att skilja sig från det i tankarna.

Länk till objektet: http://www.hemnet.se/beskrivning/654985?r=3 - Bilderna är tagna ifrån mäklaren.


Tavla, tavla på väggen där..

2010-06-22 @ 11:28:36 Inredning ♥ Lämna gärna en kommentar!Moster hälsar på oss idag.

2010-06-21 @ 20:13:05 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!Vad vore väl en kamera på axeln...

2010-06-21 @ 16:38:04 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!
Det är inte kul att blogga utan en bra kamera. Jag bedjar till mänskligheten - Ge mig en!


Today

2010-06-21 @ 16:30:55 Skönhet ♥ Lämna gärna en kommentar!


Min sambo är världens finaste - Idag är jag helt övertygad om det!


-

2010-06-20 @ 00:13:32 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!


Dags att sluta?

2010-06-19 @ 22:33:16 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!

Jag, pappa (o:s morfar) och Oliver har suttit bänkade i soffan nästan hela dagen, undantag gjordes för mat och fotboll. Inte illa för en ogillare av monarkin! Det var mysigt, i vissa lägen till och med aningen underhållande och jag kan inte låta bli att beundra dekorationerna. De rosa rosorna som prydde matsalen var/är fantastiska - de skapade den rätta stämmningen. 

Nu har Oliver somnat och pappa dragit sig hem. Jag kände att det var lite väl mycket bröllop och valde därför att kika in på Elles hemsida för lite annan inspiration, men jag möts av följande: "Brudklänningen gjord av Pär Engsheden" och "Så blir Viktoria och Daniels dag enligt astrolog". Det var lite av en besvikelse. Uppenbarligen är uppdateringen usel också, jag lovar att jag kan berätta mycket bättre om deras dag var än vad astrologen kunde igår. Jag loggar sedan in på Facebook, under intrycket att mina vänner inte är förtjusta i kungafamiljen. Det ingav mer besvikelse än vad Elle lyckades med.

Nu funderar jag på att lägga surfande och tv-tittande på hyllan. Jag får helt enkelt sitta med levande ljus, musik och ja,vadå? Stirra in i väggen? Jag verkar ha ungefär lika kul som Lars Ohly denna kväll.
Action?

2010-06-19 @ 15:27:30 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!
Kommer det bli någon action under bröllopet tro? Kanske en tårta?
Jag har nog för stora förhoppningar som vanligt. Fast det vore lite kul om något verkligen hände...
Jag menar hur kul är ett "Ja" från en gymägare?

"Westlings morbror Margareta"

2010-06-19 @ 15:18:28 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!
Nu känner jag - Är det bara jag som har missat något?

Eller är det kommentatorerna som försöker få Westlings släkting att framstå som "lite speciell"?


Bihåleinflammation

2010-06-18 @ 11:39:54 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!
Ja, jag är sjuk igen. Jag tycker jag är sjuk flera gånger i månaden. Jag har läst att dagisbarn ofta är sjuka de första åren, men jag är inget dagisbarn. Jag borde kunna stå emot. Att vara sjuk har två fördelar, man kan ligga på soffan och titta på film hela dagen (bara kul första dagen dock) och man uppskattar mer att vara frisk. Det får väl ses som en positiv sak, fast jag hade föredragit att föreställa mig att jag var sjuk och sedan bli frisk och glad. Undra om det skulle fungera? Kan man lura sig själv så tro. Konstig tanke. Jag kanske håller på att bli galen, det är faktiskt rätt troligt, jag har inte varit utanför tomten på flera dagar. Bortsett från läkarbesöket igår så lever jag isolerat. Kul. Jag vill bli frisk. Funderar på att tillkalla någon specialist doktor som kan driva ut den här onda sjukdomen ur min kropp. Fast jag litar bra mycket mer på pencillinet som jag fick igår, kanske kan man mixa? Eller hm, det kanske är farligt?

Nu ska jag titta på säsong 2 av En ängels tålamod! Mycket bra serie! Nostalgi.