Just nu...

2011-05-30 @ 12:00:00 Lämna gärna en kommentar!
Vi var hos min moster igår och firade morsdag. Oliver härjade fritt bland alla leksaker tätt följd av min minsta kusin som snart fyller två år. Min stora kusin lekte med min minsta lillasyster, (den största tar studenten i morgon!) fast jag fick vara med och spela spel.
Blev det rörigt? Nåja, vi fikade hos min moster igår med nästan hela min mammas sida av släkten.
Min minsta kusin hade blivit lite stor för att ha nytta av sitt babygym så Elias fick det. Stackars Elias tycker att jag är rätt tråkig att umgås med när jag studerar så det här passade honom utmärkt som extra sysselsättning. Han är gillar att ligga i gymmet och ibland lyckas han till och med få in riktiga slag och då låter det - till hans förtjusning!

Elias kläder är från hm


Rewind - Förra veckan

2011-05-30 @ 11:20:27 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!
Måndag - Marknad på Olivers dagis
Oliver vann en traktor och "måla på asfalt kritor".


Onsdag - Markoolio på Liseberg
Oliver trodde det var Erik Saade på scenen, han ropade "påpulä" och "bad boj".
Jag och T blev lite nostalgiska, även om vi kanske inte tycker att Markoolio är världens bästa artist...


Lördag - Hälsade på farmor gånger två.
Vi var hos grabbarnas farmor, farfar och co. Oliver, farmor och S bakade en jätte god kaka och, notera, köket var inte upp och ner! 
Lite senare åkte vi hem till mammas farmor och farfar, även morfar var där, vi åt kexchoklad och fick hjälp med bilen.
Oliver sprang in och ut ur husbilen om och om igen. Han var ledsen när vi skulle åka hem eftersom han hellre ville leka i husbilen.
Elias drygt 8 veckor fick ställa upp på bild hos sin farmor och farfar.
 Vart tog sommaren vägen?

2011-05-17 @ 10:55:34 Lämna gärna en kommentar!

Elias sover ute den 10 maj


Från mini till större

2011-05-09 @ 12:00:00 Lämna gärna en kommentar!
Elias har gått ifrån att vara en pytteliten sött sovande bebis till att bli en lite större intresserad iakttagare. Han spanar ut över världen från sin babysitter. Det ser mysigt ut. Undra vad han tänker?

Han väger numera 4835 g och är 56.5 cm lång, vilket är en ökning med 6.5 cm och 1465 g. En riktigt stor bebis med andra ord, mycket större än vad Oliver var. Det är skönt att veta att han får i sig tillräckligt med mat! Oliver fick alltid flaska också och då hade jag koll på ett annat vis, nu får jag förlita mig på att Elias verkar nöjd, vilket än så länge verkar fungera.


Newbie by Kappahl

2011-05-08 @ 23:08:33 Lämna gärna en kommentar!
Elias växer fortare än fort och det var läge att komplettera i garderoben. Jag föll för dessa godbitar ifrån Kappahl. Designen är delvis söt och delvis praktiskt, eftersom området runt blöjan inte sitter tajt kan blöjan "andas" vilket gör att det blir mer behagligt för bebisen. Materialet är mjukt och lagom svalt för vår/sommar vädret. Vi vill ha hela kollektionen inklusive klänningarna.
 

Helgen i bilder

2011-05-08 @ 22:16:59 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!

Palla upp!

2011-05-02 @ 10:07:00 Inredning ♥ Lämna gärna en kommentar!
Jag hittade den här ur gulliga pallen av en slump när jag sökte på Google. Den kommer från "Bonde of Sweden" och kan fås i flera olika varianter och givetvis med egen valt namn. Himlans mysig. Kul idé med namn-pussel på toppen också! Jag vill ha en till O och en till E... Hur sött vore inte det?Stolt Storebror

2011-05-01 @ 20:24:43 Lämna gärna en kommentar!

De första veckorna ville Oliver inte gå in hemma efter dagis: "nä mama bäbis nä", men nu har det ordnat upp sig som tur är! Han har vant sig vid att Elias bor här och tycker för det mesta att det som rör Elias är kul.

Oliver är numera en rutinerad blöjbytare, en utomordentlig rullare av barnvagn och en exemplariskt klappare.