Mardröm

Jag drömmer mardrömmar nästan varje natt. Fast i natt var värst eftersom jag vaknade av att jag grät och skakade. Drömmen i sig var helt befängd (Isa - en godvän - stal Oliver) men att vakna gråtandes var hemskt. Jag minns inte alls att jag hade några mardrömmar under graviditeten med Oliver. Det konstiga är att de alltid berör Oliver i drömmarna och aldrig bebisen i magen.


Kommentarer
Postat av: Hanna Z

Alltså sån epidural, eller vad det heter? Det verkade så läskigt när dom berättade om det. Men dom sa ju också att det var den mest effektiva bedövningen som hjälpte jättemkt. Dock att den kunde stanna upp själva förlossningsarbetet lite då värkarna inte blev så starka.. Så man kunde få hjälpa till med dropp. Men du hade sån?

2010-10-26 @ 08:52:48
URL: http://hannaz.se
Postat av: Linnea

Vad jobbigt att ha sådana mardrömmar. Jag vet att jag hade mardrömmar under min graviditet, men de rörde oftast inte bebisen heller. Hur mår du annars?



Glömde säga att jag beklagar det med din lillebror, det måste varit otroligt jobbigt för hela familjen :( Jag vet hur orolig jag själv var över att det skulle hända, så jag förstår hur orolig DU måste vara!

2010-10-26 @ 10:08:30
URL: http://mammacaruso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0