Powerbråk och Powerwalk

2011-04-28 @ 12:17:45 Lämna gärna en kommentar!

I morse var jag och Oliver oense gällande huruvida han skulle gå till förskolan eller inte. Jag var redo att gå kvart i nio men vi befann oss inte utanför dagis förens klockan halv tio, en halvtimme försenade. Utöver det lyckades jag givetvis inte hitta hans glasögon. Inte en bra start på dagen med andra ord.
Efter att vi lämnat Oliver gick jag och Elias på en långpromenad i det fina vädret. Det gav en riktig kick!

Nu sitter Elias klarvaken och spanar ut över vardagsrummet:


Premiär besök på Liseberg

2011-04-26 @ 12:57:44 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!

Liseberg. Ja vad ska man säga? Oliver var i himlen. Han rusade mellan attraktionerna med ett åkband på högerhand som han gladeligen visade upp för alla som ville titta. Vi inledde besöket med ett varv i ponnykarusellen sedan blev det tuffare tag och i slutet av dagen hade han åkt både flumride och rabalder (gamla nyckelpigan?)! Oliver drog sig inte ens för att åka attraktioner ensam. Vilken stor kille han har blivit, en modig liten krabat.Ni är ju kvar!!

2011-04-26 @ 11:01:00 Alldagligt ♥ Lämna gärna en kommentar!
Om jag blev förvånad när jag efter säkert två veckors (?) bloggtorka fortfarande har några läsare kvar. Gud va kul! Jag trodde alla skulle ha lämnat mig vid det här laget. Ni är underbara! Nu ska jag återuppta bloggandet, även om det kanske inte blir lika mycket som förut så hoppas jag att några av er väljer att följa med vidare.

Att ha två barn är rätt hektiskt, speciellt nu när Oliver bara går 15 tim/v på dagis och jag samtidigt ska läsa i en studietakt på 100%. Men det ordnar sig snart när jag får in alla papper till chefer hit och dit. Nu är det som det är och jag försöker njuta av en massa extra timmar med Oliver trots att skolan hägrar. Han går på dagis mellan 9-14 tis,ons och tors den här veckan. 

Vad gäller skolan så är det kurserna "projektarbete" och "inlärningsstilar" som står på schemat just nu. Jag hoppas hinna komma i gång med båda två idag. Just nu sover den lille så sött så.

Uppdaterar med bilder från gårdagens besök på Liseberg lite senare.


Bilder - Elias nyfödd

2011-04-05 @ 12:03:14 Lämna gärna en kommentar!

Nu är han här!

2011-04-02 @ 20:58:34 Lämna gärna en kommentar!


Elias föddes den 31 mars klockan 13.32 på förlossingen i Varberg.
Han var 50 cm lång och vägde 3370 gram.
Vi mår bra men är fortfarande lite trötta.