Badrumsbygge


Vi har köpt blandare nr 3.



Vi köpte ett nytt badrumsskåp, ett handfat och en ny blandare i förrgår. I går när vi skulle installera det visade det sig vara bra mycket svårare än förväntat, det saknades delar. Vi stängde av vattnet och höll på hela dagen och mixtrade. På eftermiddagen kommer vår granne ner och frågar om vi har något vatten. Vi hade tydligen stängt av hans med! Det var mindre populärt och vi drabbades av panik. Vi blev tvugna att sätta dit de gamla igen. Men nu har jag kommit på en alternativ upphägning som borde fungera minst lika bra som orginalet (som vi inte fick med). Idag skall vi stänga av vattnet igen och mäta ventilen, för blandaren och ventilerna passar inte med varandra så vi måste ha massa special saker till dem. Det skall tydligen ha ett bra sortiment på coop, hoppas det är tillräckligt bra. Jag hade definitivt inte trott att det skulle vara såhär krångligt att byta handfat! Om det blir klart kommer det att bli riktigt läckert dock!

Oliver har somnat om efter att ha blivit väckt av idiotiska häck-klippare i ottan. När han stiger upp blir det grötfrukost och eventuellt en sväng till lekplatsen. Sandlådan och gungorna blir mer och mer populära för varje dag!

Om fjortondagar fyller Oliver ett år. Vi skall ha kalas på söndagen och jag borde ta tag i inbjudningarna snarast. Vi har funderat på att ha sjörövar-tema, men det känns lite meningslöst när det bara kommer tre barn.

/Maria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0