Barn älskar glass, eller?

Jag lyckades få tag i glassbilen häromdagen, då blev det glass i stora lass. Oliver tyckte nog att det var gott... 



Men sen helt plötsligt hade han somnat...



Vi får nog köpa godare glass framöver...


/Maria

Kommentarer
Postat av: Linnea

Vad roligt! :) Anthony somnar aldrig sådär. Enda gången han somnar är när han åker bil. Annars håller han sig vaken. Jag funderar på att experimentera och se hur länge han håller sig vaken om jag inte lägger honom på kvällen... :)

2010-04-21 @ 22:47:55
URL: http://mammacaruso.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jag tycker det kan vara okej om man bara ska handla några saker och inte behöver vara i affären så länge. Men att storhandla själv på typ Coop eller ICA Maxi, med en galen vilde är inte det lättaste! Anthony smakar också gärna på grejer, t.ex. naturgodis, lösgodis och lösviktsmüsli. och gärna hårda makaroner om han hittar en trasig påse... eller saker han hittar på golvet... :S Det jobbiga är att han inte vill sitta i vagnen eller ens i en sån där bil längre, han vill bara springa runt själv. Så det krävs verkligen att man är två!



Har inte svarat på din senaste kommentar än... jag älskar också att plugga, så det gör inte så mycket att det är lång tid kvar, men jag längtar efter att få börja på uni där man går tillsammans med andra som har samma mål och stressar inför samma tentor! Göra grupparbeten och sånt... det ska bli ganska kul efter att ha pluggat helt själv i flera år :)

2010-04-22 @ 23:45:25
URL: http://mammacaruso.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Vilken fin blogg.

Vilka fina barnkläder. =)

Jag vet en jätte bra sida med jätte fina barnkläder. Anmäl dig till deras nyhetsbrev så får du veta mera. Ett tips bara! =) Gå in här:

http://ads.frossle.com/click/19118-10176-10887/

Ha det bra! =)

2010-04-27 @ 16:47:31
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0