En dagens, igen.

Grillning
Årets första grillning gick av stapeln idag! Vilket underbart väder vi har haft i flera dagar nu, det känns verkligen som om sommaren är påväg. Den är otroligt välkommen.

Olivers visit hos sin farmor
Oliver hade haft det mycket kul hos sin farmor, han är fortfarande trött av allt springade i trapporna (vilket han har sysselsatt sig en hel del med enligt utsago) och såväl hans farmor som t:s två yngsta syskon verkade lite tagna av energiförlusten. Men alla fyra verkade glada och tillfreds med dagen.

Studier och vi-tid
Jag har försökt studera, men inte lyckats vidare bra, jag får hoppas på att min nuvarande kunskap håller i morgon. Det ska nog gå bra. T verkar också rätt övertygad om att han kommer att lyckas bra i morgon så läget är stabilt trots studieförlust. Vi hade lite vi-tid och det var helt underbart, lite lugn och ro och chans att faktiskt föra ett samtal som inte blev avbrutet, fast jag älskar avbrotten, jag saknade det lite. Jag har den sötaste och mest underbara sonen på jorden så det så!

Oliver snavade
Oliver sprang ut genom altandörren för en stund sedan och föll med huvudet före (eller rättare sagt ansiktet, främst näsan). Det är hemskt när han slår sig, det händer väldigt sällan, men när det sker stannar hjärtat upp. Det gick bra med honom, inget blod och snabb återhämtning. Vi får väl se om det blir ett blåmärke på näsan i morgon, stackarn.

/Maria


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0