Bihåleinflammation

Ja, jag är sjuk igen. Jag tycker jag är sjuk flera gånger i månaden. Jag har läst att dagisbarn ofta är sjuka de första åren, men jag är inget dagisbarn. Jag borde kunna stå emot. Att vara sjuk har två fördelar, man kan ligga på soffan och titta på film hela dagen (bara kul första dagen dock) och man uppskattar mer att vara frisk. Det får väl ses som en positiv sak, fast jag hade föredragit att föreställa mig att jag var sjuk och sedan bli frisk och glad. Undra om det skulle fungera? Kan man lura sig själv så tro. Konstig tanke. Jag kanske håller på att bli galen, det är faktiskt rätt troligt, jag har inte varit utanför tomten på flera dagar. Bortsett från läkarbesöket igår så lever jag isolerat. Kul. Jag vill bli frisk. Funderar på att tillkalla någon specialist doktor som kan driva ut den här onda sjukdomen ur min kropp. Fast jag litar bra mycket mer på pencillinet som jag fick igår, kanske kan man mixa? Eller hm, det kanske är farligt?

Nu ska jag titta på säsong 2 av En ängels tålamod! Mycket bra serie! Nostalgi. 

Kommentarer
Postat av: Linnea

Usch, det där är också typiskt - att man blir sjuk och förlorar tid på det sättet. Och det är ju så TRÅKIGT att vara sjuk! Krya på dig, hoppas att du blir frisk snart!

2010-06-18 @ 19:24:54
URL: http://mammacaruso.blogg.se/
Postat av: Linnea

Förresten, om du vill så ska jag ta ett par bilder från det där utegymmet och skriva om det. Det kan vara lite roligt för andra läsare också. Annars ligger det borta vid den nya idrottshallen vid Aranäsgymnasiet, är öppet dygnet runt och helt gratis. Träningsredskapen är blå och det ser ungefär ut som en lekplats ;) Och för alla oss oerfarna människor finns en stor tavla över alla maskiner och hur man använder dem!

2010-06-18 @ 19:41:31
URL: http://mammacaruso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0