Tipp tapp tipp tapp

Oliver skulle vara tomte i morse, han skulle ha både mössan och rocken. Hela färden till dagis ropade han "HO HO!" med sin allra mörkaste stämma. Oliver, som är lite av en envis pojk, bestämde att det skulle finnas en "mammatomte" och en "liastomte" med. Vi spred troligen glädje till våra medmänniskor under färden till dagis, utsmyckade med både tomtekläder och glitterband.

Dagis hade lussefirande redan igår, med pompa och ståt intog vår Oliver och de andra barnen sina positioner utanför dagis. På ett rakt led framförde de kända melodier samtidigt som regnet envisades med att droppa över deras luvor och kronor. Oliver stod ordentligt på sin plats under hela framträdandet, men mig veterligen rörde han aldrig läpparna. Kanske var det scenskräck? Här hemma sjunger han "TIPP TAPP" mest hela dagarna och går inför det med rörelser och allt. När uppvisningen var klar gick vi in och där serverades varm glögg med pepparkakor. Oliver visade stolt upp sitt dagis för de släktingar som kommit för att se honom uppträda.


Kommentarer
Postat av: Cissi

Å vad mysigt! Emmas dagis har inte småbarnsgrupperna firande för föräldrar, först vid 4 års åldern man får komma på fika och skönsång.. ;)

2011-12-13 @ 10:40:09
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Sött luciatåg.

2011-12-13 @ 10:51:04
URL: http://ninaruthstrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0